Gebruiksvoorwaarden

Het gebruik van de CycleMasters-service is onderhevig aan onze Gebruiksvoorwaarden. Wanneer de term ‘CycleMasters-service’ gebruikt wordt, bedoelen we de door CycleMasters geleverde service betreffende het ontdekken en bekijken van CycleMasters-content. Hierbij inbegrepen zijn alle functies, beoordelingen, aanbevelingen, de website en gebruikersinterfaces. Dit geldt ook voor alle content, apps en software die zijn verbonden aan onze service.

Je vindt onze Gebruiksvoorwaarden hier