Cookieverklaring

In onze Cookieverklaring vind je meer informatie over hoe wij omgaan met de cookies op onze website. Cookies zijn kleine tekstbestanden waarin informatie wordt opgeslagen. Deze tekstbestanden plaatsen wij of andere partijen op je computer of mobiele apparaat. Bij je volgende bezoek halen wij uit het tekstbestand bijvoorbeeld je voorkeuren of inloggegevens. Hierdoor hoef je niet elke keer je voorkeuren aan te geven en kunnen wij de website gebruiksvriendelijker maken. Onder het kopje ‘overzicht cookies’ in onze Cookieverklaring zie je welke cookies wij plaatsen en waarvoor deze gebruikt worden.

Je vindt onze Cookieverklaring hier